Вас вітає Рівненська ЗОШ
П`ятниця, 26.04.2024, 07:56
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 19 » Вітання призерам!
01:15
Вітання призерам!

Професія учителя є найблагороднішою, але водночас і найскладнішою з-поміж інших. Це не дивно, бо ж вимагає не лише знань та майстерності, а й уміння навчати нового, виховувати позитивні людські якості, розвивати в дітях природні здібності, і, що найголовніше, бачити у кожній з них особистість. Звісно, що така майстерність під силу далеко не кожній людині. Учитель крокує в ногу з часом, показує високий інтелектуальний  і професійний рівень, а головне, не зупиняється на досягнутому.

Саме такими виявилися вчителі  Рівненської ЗОШ І-ІІІ ступенів -  Гурова Ганна Миколаївна, Гурова Лариса Дмитрівна, Попова Людмила Іванівна та  Ярошевська Ольга Валентинівна , які представили найбільш яскраві зразки власних творчих розробок щодо створення оптимальних умов для виявлення і підтримки обдарованих дітей і учнівської молоді на обласний заочний конкурс «Від творчого вчителя – до обдарованого учня», який  з  09 по 25 грудня 2015 року проводився у місті Миколаєві. Наші колеги якнайкраще продемонстрували свій фаховий рівень, загальну культуру, педагогічний досвід та незмінне ставлення до своєї роботи та учнів.                                                                        

І ми маємо РЕЗУЛЬТАТ!

8. Номінація «Авторські програми з розробками занять для організації позакласної роботи з обдарованими учнями (гуртки, студії, факультативи, клуби за інтересами)»

І місце:

-       Гурова Ганна Миколаївна, учитель математики Рівненської ЗОШ   І–ІІІ ступенів Очаківської районної ради.

9. Номінація «Школа батьківства»

І місце:

-       Гурова Лариса Дмитрівна, учитель початкових класів Рівненської ЗОШ І–ІІІ ступенів Очаківської районної ради.

Шановні Ганно Миколаївно та Ларисо Дмитрівно!
Прийміть найщиріші й теплі привітання з перемогою.    

Бажаємо Вам подальших успіхів і здобутків! Сподіваємося, що конкурс розкрив перед Вами нові обрії, можливості щодо пізнання себе та світу! 
Дякуємо за Вашу фахову майстерність, за відповідальне ставлення до виховання і навчання учнів, за активну громадянську позицію.
Нехай Ваша самовіддана праця буде легкою і радісною, сповненою творчістю та натхненням до нових звершень.  Адже завдяки Вашій щоденній кропіткій праці поєднаній з педагогічною майстерністю та підкріпленій багаторічним досвідом роботи зростає й міцніє інтелектуальний потенціал України.
Бажаємо,  щоб Ваша учительська праця приносила лише відчуття задоволення від реалізації поставлених цілей, а любов та повага учнів надихали на створення нових ідей.

  

Переглядів: 418 | Додав: OCBITA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Анна Миколаївна  
0
Дякую за привітання!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz