Вас вітає Рівненська ЗОШ
Четвер, 28.03.2024, 18:10
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 3 » ТИЖДЕНЬ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ У ШКОЛІ.
14:14
ТИЖДЕНЬ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ У ШКОЛІ.

Думай, пізнавай, твори, дитино!

Зростаючи, дитина кожного дня вивчає оточуючий світ, сприймає отриману інформацію, обирає те, що  їй здається цікавим. А  цікавим є яскраве та нове,  знайоме та буденне швидко  набридає. Саме  через це школярі  -початківці особливо прагнуть емоційного стимулювання до навчання,вимагаючи від вчителів школи творчої праці. Ми, вчителі, знаходимося в постійному пошуку – як забезпечити виконання навчальних програм, водночас не перевантажуючи дітей. Тому шукаємо цікаві, нестандартні форми роботи, які захоплюють учнів, водночас виконують навчальну функцію. Серед найбільш дієвих способів мотивування до навчання і пізнання в Рівненській ЗОШ І – ІІІ ступенівстало проведення з 26 по 30 січня 2015 рокутижня початкових класів. Під загальним девізом «Думай, пізнавай, твори, дитино!» кожен день мав свою тематику:«День мови», «День математики», «Цікавий світ навколо нас», «День творчості», «День здоров’я та спорту».

 Протягом тижня школа було приємно збуджена. Жодної вільної хвилинки ні в учителів, ні в дітей. Як яскраві каруселі різноманітні конкурси змінювалися на виставки малюнків, поробок, від розгадування загадок і ребусів переходили до розв’язування головоломок, пізнавальних та інтелектуальних ігор: «Розумники і розумниці», « Знавців англійської мови»,  «В гостях у пані Каліграфії», «Геометрика»,подорожували екологічними стежками.

Незабутні враження приніс учням початкової школи «День творчості». Інсценізуючи казку «Муха-цокотуха», вони перевтілювалися у  справжніх акторів. Казка сподобалася всім: і учням-глядачам, і педагогам, але найбільше задоволення отримали самі виконавці ролей, адже кожен з них мав змогу показати свої здібності, артистизм. Бурхливими оплесками супроводжувався конкурс «Мандрівка в країну пісень» . У дружньому суперництві діти виборювали звання найкращого співака.Ще учні 3-4 класів мали змогу познайомитися з мистецтвом декупажу. Майстер-класи проводила директор нашої школи Гурова Г.М. Найціннішим для нас педагогів було те, що до  участі в майстер-класі долучилися всі батьки наших учнів . Звичайні дерев’яні дощечки в руках дітей та їхніх мам за декілька занять перетворилися на справжні витвори мистецтва.Великий заряд енергії, радість, позитивний настрій отримали як учасники так і вболівальники під часпроведення естафети «Веселі старти».

Тиждень початкових класів став ще однією яскравою сторінкою у житті шкільної родини. Сподіваємося, що  зерна доброти і творчості, посіяні у маленькі дитячі душі,  згодом проростуть міцними паростками знань, любові, поваги. Ми пишаємося нашими учнями, ми працюємо для них,

ми віримо у них!

  

                                                                                     

Переглядів: 669 | Додав: OCBITA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz