Вас вітає Рівненська ЗОШ
Субота, 20.04.2024, 01:15
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Вересень » 25 » Звіт про тиждень фізичної культури та основ здоров'я.
09:25
Звіт про тиждень фізичної культури та основ здоров'я.

З метою підвищення якості освітнього процесу, а також розвитку практичних і творчих навичок учнів,  сприяння вихованню в молоді прагнення до здорового способу життя, активної громадської позиції, зростанню свідомості та духовності з 14.09. по 19.09.  в Рівненській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов тиждень фізичної культури та основ здоров'я .

      Вчителі фізичної культури Гуров І.І., Сопілко О. В. та вчитель основ здоров'я Хаюк Т.Т. приклали багато зусиль та творчості, щоб заплановані заходи пройшли на високому рівні. 

    Розпочався тиждень урочистим відкриттям – лінійкою на подвір’ї школи, де учні ознайомилися з планом проведення тижня та  проголосили його девіз:

 « В здоровому тілі- здоровий дух»

             Учні школи активно прийняли участь у всіх запланованих заходах. Особливо весело та цікаво пройшло свято «Здорова родина - багатство країни», в якому взяли активну участь учні 1-4 класів та їх батьки. Важко було визначити кращих, але  все ж пам’ятні медалі за участь у цьому святі знайшли своїх героїв. Ними стали: родина Надобко Юлії, учениці 2 класу (І місце), родина Шугаєвої Аліни, учениці  2 класу (ІІ місце), родини Гиски Юлії учениці  2 класу  та Кірянова Володимира, учня 3 класу (ІІІ місце)

    В рамках тижня цікаво, змістовно та весело пройшли різні змагання, конкурси, естафети та веселі старти

       Серед учнів  середніх та старших класів пройшли турніри з шахів, настільного тенісу, піонерболу та армреслінгу.

   В змаганнях з настільного тенісу  І місце посів Нараївський Валентин ( 10 клас),

ІІ – Мотайленко Володимир ( 7 клас), ІІІ – Гдичинський Анатолій (10 клас)

    Захоплююче та дуже емоційно пройшли змагання з армреслінгу. Перше місце у ваговій категорії  48-52 кг здобув Ольшанський Сергій ( 8 клас), у ваговій категорії  50-55 кг –Волков Владислав (11 клас), у ваговій категорії  56-64 кг – Нараївський Валентин ( 10 клас).

        Багато позитивних емоцій викликали змагання з волейболу між командою вчителів та командою учнів старших класів. Перемагала то одна , то інша команда, але все ж таки перемогу здобули учні («Соколи»). З чим їх щиро вітали їхні наставники.

     21 вересня на лінійці були підведені підсумки тижня. Вчителі  фізичної культури  та основ здоров'я Гуров І. І., Сопілко О. В. та Хаюк Т. Т. відмітили, що  свідомий вибір на користь здорового способу життя – ось головний результат змагань  та всього тижня взагалі. Вручили  кубки та грамоти  переможцям  спортивних змагань і конкурсів, а також побажали всім присутнім тільки перемог – як на спортивних  майданчиках так і за їх межами. Організатори тижня висловили сподівання на те, що набуті під час заходів знання, установки і вміння сприятимуть здоров’ю, безпеці, розвитку і життєвому успіху школярів.

              

 

 

Переглядів: 507 | Додав: OCBITA | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz